Versetul zilei

Friday, April 6, 2018

Învățătorule, nu-Ți pasă că pierim?

Este minunată pacea pe care a avut-o Iisus și pe care ne-a promis-o, mie și ție, nouă celor ce credem în El. 
Iisus a avut mereu pace, totuși parcă nicăieri nu e arătată într-un mod mai deosebit decât atunci când El potolește furtuna. 

Poți să îți imaginezi că ești pe mare, într-o corabie și se stârnește o furtună. Vântul începe să bată cu putere, valuri vin de peste tot în corabie, aceasta aproape că se umple cu apă. Îți poți imagina tot acel haos? 
Vuietul făcut de vânt, zgomotul scos de apă, legănarea, apă peste tot. Te cuprinde panica. Nici nu mai poți auzi bine. Iar în tot acest haos, Domnul Iisus doarme. 
Poți să ți-i imaginezi pe ucenici cum se panichează, cum frica pune stăpânire pe ei? Îl trezesc pe Iisus și îl intreabă: ”Învățătorule, nu-Ți pasă că pierim? ” Marcu 4:37-40
Știi și tu ce se întâmplă mai departe, Iisus potolește furtuna. 

Dă-mi voi să te întreb, ai cunoscut tu o astfel de pace? 
Când în jurul tău e haos, când lumea întreagă se sfarmă, când oamenii de lângă tine încep să se teamă, ai tu pace? 

Iisus a avut o astfel de pace. O pace care rezistă până și în cel mai mare haos. Ce lucru minunat! Dar și mai minunat decât atât este faptul că Iisus ne-a promis că ne va da și nouă acea pace.
El vine și ne spune: ”Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte.” Ioan 14:27 
Ce promisiune minunată, nu-i așa? 

Dragul meu cititor, împacă-te astăzi cu Dumnezeu și vei avea parte de pacea Lui. Apropie-te de Dumnezeu, caută să ai o relație cu El și vei găsi pacea. 

Sursă imagine: Deviantart

2 comments:

  1. Din toată inima, sa ai sărbători pascale minunate - minunate ca şi scrierile tale !
    Pupic !

    ReplyDelete