Versetul zilei

Friday, January 26, 2018

De ce te temi, inimă?

De ce îți este așa frică?
Nu știi oare că Tatăl tău, Dumnezeu conduce lumea întreagă? Oare ce nu îți este de ajuns? Ce munte e prea mare ca să îl poți urca? Nu știi? Cel ce mută munții merge alături de tine. Cel ce a despicat marea în două continuă să aibă putere. 

Îți lipsește pacea? El e Dumnezeul păcii. (Isaia 26:3)
Îți lipsește bucuria? El e sursa bucuriei. (Galateni 5:22)
Îți lipsește dragostea? El e dragoste. (1 Ioan 4:8)

De ce te temi, inimă? De ce te tulburi, suflete? Oare nu știi tu că Cel ce poate totul pășește astăzi alături de tine?
Ai crezut că rugăciunea ta nu a fost de ajuns? Ai crezut că nu a ajuns mai sus de tavan? Dar te-ai înșelat. Lacrimile tale au fost văzute și numărate cu grijă. Cuvintele tale, da, cuvintele tale au fost ascultate. Crezi că este vreun cuvânt care i-a scăpat Celui ce știe tot? Celui ce cunoaște până și numărul firelor de păr din capul tău? Nu. Nici un cuvânt nu a fost spus degeaba și nici măcar o singură rugăciune nu este spusă în zadar. 
Da, poate că răspunsul zăbovește dar Cel ce are să vină, va veni și răspunsul Lui nu va întârzia ci va apărea exact la vremea potrivită și aleasă de El. 

Da, El va aduce izbăvire ființei tale și te va scoate din starea în care ești acum. Îți va lua problemele și va aduce rezolvare la fiecare în parte.

Te rogi pentru cineva drag? El a luat aminte. Te rogi pentru tine? El îți poartă deja necazul. Orice te-ar supăra și oricine ți-ar sta împotrivă, nu te te teme! Fii încredințat căci Dumnezeu este mai mare decât oricine și decât orice. Nimic nu  este prea greu pentru El. De cine te temi? De ce te îngrozești și te pierzi? De ce te frămânți?

Nu ai auzit? Dumnezeul Universului merge alături de tine și are situația sub control. Veghează doar și încrede-te în El.

Sursă imagine: Pinterest

P.S. Nu uita de proiectul Oameni cu povești. Implică-te și tu :)

No comments:

Post a Comment