Versetul zilei

Friday, December 1, 2017

Bucurii de Crăciun - Concurs

Am intrat în luna Decembrie. O lună în care totul devine parcă un pic mai frumos. Luna în care Mântuitorul nostru, Hristos, a coborât la noi. 
Și pentru că în curând va veni Crăciunul, am vrut să găzduiesc aici pe blog un proiect numit Bucurii de Crăciun. 

Acest proiect este despre tine, dragul meu cititor. 

Cred că fiecare are o amintire specială din preajma sărbătorilor. Ceva care să îi facă inima să tresalte și să îi umple sufletul de pace. Proiectul Bucurii de Crăciun este despre aceste amintiri. Amintirile tale.

Dacă vrei să iei parte la acest proiect, tot ce trebuie să faci este să îmi trimiți pe email o descriere a celei mai frumoase amintiri pe care tu o prețuiești, din preajma sărbătorilor de iarnă. Cu aceste amintiri, eu voi face un articol în perioada 24-26 decembrie. 

Dacă încă nu ți-am stârnit interesul, lasă-mă să îți spun că există și o mică surpriză. Premiul constă în cartea Oscar și Tanti Roz scrisă de Eric-Emmanuel Schmit plus încă ceva surpriză. 

Așadar, dacă dorești să te înscrii, trimite-mi un email cu cea mai prețioasă amintire a ta din preajma sărbătorilor pe laviniahumeniuc@gmail.com începând de astăzi 1 decembrie până pe 20 decembrie. Câștigătorul va fi ales random în data de 21 decembrie. Premiul se va trimite după data de 3 ianuarie.
Pentru ca concursul să aibă loc este nevoie de minim 4 participanți. 
Cerințe: domiciliu în România, diacritice scris în word.

Te aștept.

Nu aș vrea să închei fără să îți las una dintre amintirile mele prețioase de Crăciun.

Aproape în fiecare iarnă mergeam la bunicii mei. Locul meu preferat era pe ”cuptor”. Era un fel de loc amenajat ce venea fix lângă plită. Simțeam cum vine căldura spre mine. În casă era miros de mandarine. Și bunica avea un cozonac delicios. Mie îmi plăcea să îl mânânc cu sarmale. Dulce cu sărat. Habar nu am de ce. 
Și poate nu pare cine știe ce, dar e o amintire de suflet pentru mine.

Sursă imagine: Pinterest

1 comment:

  1. Iubesc sărbătorile de iarnă și am atâtea amintiri de când eram copilă. Sărbători fericite!

    ReplyDelete